Fiets Escape - deskils

Ga naar de inhoud

Fiets Escape

Fiets Escape Nieuwendijk
Wat is het?
De Fiets Escape Nieuwendijk is  een soort escaperoom, alleen nu met een heel dorp als speelveld. Terwijl de tijd loopt is het aan je team om de codes te kraken door locaties te vinden, cryptische raadsels op te lossen en de opdrachten uit te voeren. Een tas met   cijferslot, een fietstas en een enkele aanwijzing vormen je vertrekpunt. Gevonden plattegronden, opdrachtkaarten en handige hulpmiddelen leiden je vervolgens door het spel. Vastlopen kun je niet; daarvoor krijg je noodenveloppen mee.
 
Praktisch
De Fiets Escape Nieuwendijk speel je in een team van maximaal vijf personen. Per team zijn twee (opgeladen) smartphones nodig mét internet-toegang. Ieder teamlid moet bovendien beschikken over een fiets. De Fiets Escape Nieuwendijk kan in principe zeven dagen per week gespeeld worden en aanvangen ergens tussen 9.30 en 16.00 uur. De speeltijd bedraagt twee uur en een kwartier.

Kosten
Voor drie personen kost de Fiets Escape Nieuwendijk €30. Voor de deelnemers vier en vijf komt daar € 5,00 per persoon bij. Een drankje na afloop zit bij de prijs in. De borgsom bedraagt €20. Wanneer alle meegegeven materialen retour   zijn ontvang je dit bedrag direct weer terug.
    
Interesse?
Stuur een mailtje naar corineverweij@deskils.nl
Ze kwamen wat moeizaam op gang, maar uiteindelijk wisten De Dieseltjes op 9 november 2019 een razendsnelle tijd neer te zetten. In 1 uur en 47 minuten kraakten ze alle codes van de Fiets Escape Nieuwendijk en speelden ze het spel uit. Ze zijn de snelste spelers tot nog toe.
Het duurde even voor ze de slag te pakken hadden, maar toen wisten ze toch aardig wat codes te kraken. Het lukte het ambtenarenteam van de gemeente Altena alleen niet om het spel binnen de tijd uit te spelen.
Was het gebrek aan ervaring of was het de stortbui die ze vlak voor de eindstreep over zich heen kregen? Het lukte het team ‘oudjes’ Strik-Mooren helaas niet om de Fiets Escape binnen de tijd uit te spelen.
Voor het team ‘jonkies’ Strik-Mooren ging de Fiets Escape Nieuwendijk regenachtig van start. Ondanks deze extra hindernis wisten ze een tijd neer te zetten van 2 uur en 4 minuten.
De eerste   spelers van de Fiets Escape Nieuwendijk hebben het spel binnen de tijd uit   weten te spelen! Op 23 juni 2019, bij een temperatuur van 30 graden, zette   team Flikweert een tijd neer van 1 uur en 57 minuten. Ga jij dat met jouw   team verbeteren?
Vereniging deSkils
KvK-nummer 72528044
Email: info@deskils.nl
Terug naar de inhoud