Fiets Escape - deskils

Ga naar de inhoud

Fiets Escape

Fiets Escape Nieuwendijk
Wat is het?
De Fiets Escape Nieuwendijk is  een soort escaperoom, alleen nu met een heel dorp als speelveld. Terwijl de tijd loopt is het aan je team om de codes te kraken door locaties te vinden, cryptische raadsels op te lossen en de opdrachten uit te voeren. Een tas met   cijferslot, een fietstas en een enkele aanwijzing vormen je vertrekpunt. Gevonden plattegronden, opdrachtkaarten en handige hulpmiddelen leiden je vervolgens door het spel. Vastlopen kun je niet; daarvoor krijg je noodenveloppen mee.
 
Praktisch
De Fiets Escape Nieuwendijk speel je in een team van maximaal vijf personen. Per team zijn twee (opgeladen) smartphones nodig mét internet-toegang. Ieder teamlid moet bovendien beschikken over een fiets. De Fiets Escape Nieuwendijk kan in principe zeven dagen per week gespeeld worden en aanvangen ergens tussen 9.30 en 16.00 uur. De speeltijd bedraagt twee uur en een kwartier.

Kosten
Voor twee personen kost de Fiets Escape Nieuwendijk €30. Voor de deelnemers drie t/m vijf komt daar € 7,50 per persoon bij. Een drankje na afloop zit bij de prijs in. De borgsom bedraagt €20. Wanneer alle meegegeven materialen retour   zijn ontvang je dit bedrag direct weer terug.
    
Interesse?
Stuur een mailtje naar corineverweij@deskils.nl
De eerste  spelers van de Fiets Escape Nieuwendijk hebben het spel binnen de tijd uit  weten te spelen! Op 23 juni 2019, bij een temperatuur van 30 graden, zette  team Flikweert een tijd neer van 1 uur en 57 minuten. Ga jij dat met jouw  team verbeteren?
Vereniging deSkils
KvK-nummer 72528044
Email: info@deskils.nl
Terug naar de inhoud